Tear it up! Festival (30.05. – 03.06.19) →

By / 19th February, 2019 / Uncategorized / Off

 

rockabilly festival

TEAR IT UP!! FESTIVAL

It is the first rockabilly festival on the beautiful coast of Croatia.

There are many good weekenders around the world, but there is nothing that comes close to the atmosphere of this rockin’ event!!

Four days long rock’n’rollin’ and vintage fun, so don`t hesitate and make room in your calendar for this rockin’ event!

 

The festival is taking place at 3 venues (all close to each other).

from 12.00 till 18.00 – terase Europa (pink hacienda) / entry with ticket

from 20.00 till 00.00 – town square (main stage) / free entry

from 00.00 till   late – after party in Summer Club Dali / entry with ticket

 

Info: 

http://www.tearitupfestival.com/

Croatia Bike Week (26.08. – 01.09.19) →

By / 6th January, 2018 / Uncategorized / Off

24. bikers’ meeting

Hrvatski tjedan motora međunarodni je susret koji okuplja zaljubljenike u motocikle, njihove proizvođače, ali i sve one koji vole zaista dobru zabavu. Žestoke zabave, po kojoj su ljubitelji motora poznati, na ovom susretu ne nedostaje, od koncerata do raznih drugih programa među kojima su već nadaleko poznati Oldtimer show, Sexy show, Custom Show…

Bikeri koji u Pulu dođu mogu besplatno kampirati na području Vallelunga, a besplatni su im ulazi na sve programe. Svake godine motociklisti organiziraju i veličanstveni defile gradom na kojem ih je iz godine u godinu sve više, i zaista njihov defile djeluje impresivno.

www.croatiabikeweek.com

Info:

Twin Horn MC Croatia
Monte Giro 7
52100 Pula
CroatiaEdi Ljubić
+385 98 224 772

CROATIABIKEWEEK@GMAIL.COM  

Summer Party 2019 →

By / 1st January, 2018 / Uncategorized / Off

Puna tri sata The Night Ekspress Band, jedan od najuspješnijih hrvatskih cover bandova, svirat će za vas obrade najpoznatijih hrvatskih i svjetskih hitova. Na repertoaru im je gotovo 400 obrada poznatih glazbenih numera pa će zasigurno svatko pronaći neku od pjesama koja će u sjećanje prizvati neki lijepi i nezaboravni trenutak. Zapjevajte i zaplešite i vi s njima jer svojim energičnim nastupom i animacijskim programom oni će vas potaknuti da učinite upravo to.

Ovdje pogledajte kada ćete se moći družiti s The Night Express Bandom i nezaboravnim plesačicama:

Termini v letu 2019 bodo sledile

Beer Party 2019 →

By / 1st January, 2018 / Uncategorized / Off

Strastveni ljubitelji piva uvijek traže više u svijetu mirisa i okusa piva, a upravo u okusima različitih piva možete uživati na Beer Partiju. U večerima kada se ova manifestacija održava medulinskom rivom odzvanjat će dinamični ritmovi poznatih svjetskih hitova koje je posebno za medulinsku publiku obradio Koktels band u oberkrainer stilu.

Plesačice odjenute u autentičnu odjeću zajedno će s vama poskakivati u ritmu poznatih hitova. A što s morem? Tu je da vas podsjeti da ste na ljetovanju na plavom planetu Medulin Riviere.

Želite li provjeriti možete li pivo popiti brže od drugih, ili samo želite uživati u pivu kliknite na linkove ispod i pogledajte datume održavanja Beer Partija.

Termini v letu 2019 bodo sledile